Meiltä löydät laajan valikoiman uutuustakkoja, -uuneja, -liesejä ja -hormeja!

UutuudetNordpeis Box

Musta tai valkoinen, 1, 2 tai 3:een suuntaan olevalla lasiluukulla.

Nordpeis Box

Yhdistele laatikostojen kanssa, iso tai pieni laatikko, ilman ovea tai useammalla ovivaihtoehdolla.

Nyt voi takka todellakin olla osa sisustuskokonaisuutta!Nordpeis ME

Uusi upea kaminasarja, jotain aivan uutta!

Nämä ennakkomyynnissä nyt, esitellään Habitare messuilla syyskuussa.
Nordpeis MEHuippulaadukkaat LEDA -kiertoilmatakat


LEDA SERA 55 US

”VALURAUTA ON LAATUA”

Huippulaadukkaat LEDA -kiertoilmatakat valmistetaan Saksassa, Leerin noin 34 000 asukkaan kaupungissa. Tehdas kantaa kaupungin läpi virtaavan hurmaavan Leda-joen nimeä.

Takkojen runkomateriaali on kestävä ja pitkäikäinen valurauta. LEDA -valurautatehdas on toiminut alalla jo vuodesta 1873 alkaen. LEDA toimittaa valurautaosat omien tuotteidensa lisäksi myös kymmenille muille tunnetuille tulisijavalmistajille sekä muun teollisuuden valurautaosat. Tulisijojen ja muiden valurautatuotteiden valmistus tapahtuu kokonaisuudessaan oman katon alla perinteikkäässä käsityökaupungissa. Pitkän tähtäimen tuotannossa pyritään huoltovapauteen ja luotettavuuteen.

Lue lisääNordpeis Salzburg S – superpieni varaava takka!

Nordpeis Salzburg S on perinteistä varaavaa takkaa pienempi ja kevyempi eli alkaa keveytensä ansiosta lämmittämään nopeammin kuin isommat takat eikä vaadi lattialta niin paljon kuin painavammat takat.

Salzburg S

Helppo ja joustava

Kaikki tuli­sijamme valmistetaan moduuleista, joista takka on helppo koota vaikka itse ilman muurarin taitoja. Valmis takka voidaan jättää teolliselle betoni­pinnalle tai maalata haluamasi väriseksi. Takan väri voidaan myös myöhemmin muuttaa maalaamalla se uudelleen. Vain mieli­kuvitus on rajana mahdollisuuksille. Takan lisä­varusteeksi voit valita kuuma­levyn jolla voit keittää ja valmistaa ruokaa sekä käytännöllisen halko­tilan, joka voidaan sijoittaa takan alle tai sen sivuun. Takkaan voidaan valita hienot Rusty Brown tai Ceramic Black -keraamiset edustat.

Uusi, pieni Salzburg S -takka täyttää monenlaiset tulisija­tarpeet ollen pieni kuin metalli­kamiina ja silti varaava takka, joka antaa lämpöä pitkään.

Alta löydät kaikki Salzburg S -malli­versiot ja tekniset tiedot.
www.nordpeis.fiSchiedel KingFire -terassitakka

Nyt nopeille syksyksi "avaimet käteen" -toimitus, tai asenna itse.

Kingfire terassitakka
Kingfire terassitakka