Edustamme useita johtavia takkamerkkejä ja valikoimamme on siksi erittäin kattava.
Leda

LEDA SERA 55 US

”VALURAUTA ON LAATUA”

Huippulaadukkaat LEDA -kiertoilmatakat valmistetaan Saksassa, Leerin noin 34 000 asukkaan kaupungissa. Tehdas kantaa kaupungin läpi virtaavan hurmaavan Leda-joen nimeä.

Takkojen runkomateriaali on kestävä ja pitkäikäinen valurauta. LEDA -valurautatehdas on toiminut alalla jo vuodesta 1873 alkaen. LEDA toimittaa valurautaosat omien tuotteidensa lisäksi myös kymmenille muille tunnetuille tulisijavalmistajille sekä muun teollisuuden valurautaosat. Tulisijojen ja muiden valurautatuotteiden valmistus tapahtuu kokonaisuudessaan oman katon alla perinteikkäässä käsityökaupungissa. Pitkän tähtäimen tuotannossa pyritään huoltovapauteen ja luotettavuuteen.

Soita meille tai lähetä viesti

Esimerkkejä valikoimasta:LEDA SERA -takkasydämet

LEDA SERA -takkasydämet ovat hissiluukullisia takkasydämiä. Mallistossa on viisi eri sarjaa erilaisilla näyttävillä tulinäkymillä. Huomaa valurautarakenne, puhdas palotekniikka sekä patentoitu, vastapainoton hissiluukkujärjestelmä. Hyödynnä myös älykkäästi suunniteltu hormiliitosten mahdollisuus.

LEDA SERA 78 PS
LEDA SERA 78 PS
LEDA SERA 78 ES -kiertoilmatakka hissikulmaluukulla
LEDA SERA 78 ES -kiertoilmatakka hissikulmaluukulla
LEDA SERA 78 ES
LEDA SERA 78 ESLEDA VIDA -takkasydämet

LEDA VIDA -takkasydämet ovat saranaluukullisia takkasydämiä. Mallistossa on kaksi sarjaa suoralla luukulla tai läpipesällä. Valurautarakenne ja joustavat mahdollisuudet hormiliitännöissä tekevät VIDA-sarjasta hyvän vaihtoehdon moneen tilaan.

LEDA VIDA 68 DS HAGOS MEZ
LEDA VIDA 68 DS HAGOS MEZ
LEDA VIDA 68 DS Schamott
LEDA VIDA 68 DS Schamott
LEDA VIDA 68 DS Schamott
LEDA VIDA 68 DS SchamottLEDA COLONA ja LEDA COLONA lite

LEDA COLONA ja LEDA COLONA lite ovat mustalla tai valkoisella valurautakuorella varustettuja takkoja kompaktissa koossa. Polttopuu voi olla normaalimittaista (33 cm), sillä tulipesän pohja on matalalla takassa. Ihastu uutuuksiimme ja löydä oma suosikkisi!

Leda Colona valkoinen
Leda Colona valkoinen
Leda Colona musta
Leda Colona musta
Leda Colona lite
Leda Colona lite

leda.fi